Gemotiveerde kwaliteit en betrouwbaarheid
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Clean Medical Clinics B.V. is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn een jong bedrijf met zeer ervaren en betrouwbare medewerkers. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Dit blijkt ook uit onze projecten. Zo verzorgen wij de reiniging van medische ruimtes en van een aantal vooraanstaande ondernemingen in de horeca.

Ons bedrijf bestaat sinds 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming met 10 medewerkers.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van het reinigen van medische ruimtes. Dergelijke projecten vergen veel van een bedrijf. De eisen zijn immers hoog en er is absoluut geen tolerantie voor fouten. Onze medewerkers hebben allen veel ervaring opgedaan in de schoonmaak en zijn perfect uitgerust om dergelijke aansprekende klussen keer op keer tot een goed einde te brengen.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.